Τρόποι Πληρωμής

 

Οι παραγγελίες και η πληρωμή τους μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 • Τηλεφωνικές παραγγελίες. Στο τηλέφωνο (+30)2106202932. Για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες και για τις online, απαραίτητο είναι το τηλέφωνο του παραλήπτη. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη συμφωνία διαδικασίας της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι το τηλέφωνο και το e-mail του αποστολέα έτσι ώστε να μπορούμε επικοινωνήσουμε και ηλεκτρονικά σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

 • Τηλεφωνικές παραγγελίες με την πιστωτική σας κάρτα. Απαραίτητο είναι το νούμερο της κάρτας, η ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και ο κωδικός ασφαλείας. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

 • Με e-mail στο orders@sotirisvrettos.gr  Ισχύουν ακριβώς τα παραπάνω.

 • On line Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον  είτε των συνεργαζόμενων τραπεζών μας , είτε μέσω PAY PALL είτε μέσω του ALPHA BANK E COMMERCE. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή diας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

 • Οι κάρτες που είναι αποδεκτές ειναι: AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINNERS, MASTER PASS.

 • Απ’ ευθείας μεταφορά του ποσού  σε τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας  στην αιτιολογία, στις τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω:

  Piraeus

  GR6201716100006610135769945

  Eurobank

  GR2802601100000880200578822

  Alpha bank

  GR0201401530153002320007284

 

Σημ. Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mail στο info@sotirisvrettos.gr ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

 • Με αντικαταβολή δηλ. πληρωμή με μετρητά  κατά την παράδοση. (ο αποστολέας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον παραλήπτη)

 • Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον είτε των συνεργαζόμενων τραπεζών μας , είτε μέσω Pay Pal είτε μέσω του ALPHA BANK E COMMERCE. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

 • Οι κάρτες που είναι αποδεκτές ειναι: AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINNERS, MASTER PASS.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ  ( ALPHA E COMMERCE )

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.